Meet the team – Meet Kelly

Hoelang werk je al bij Ondernemingscoach?

Ik werk bij Ondernemingscoach sinds maart 2019.

Welke ervaring deed je al op voor je bij Ondernemingscoach startte?

Als bachelor Office Management startte ik mijn carrière als managementassistent bij enkele grote bedrijven waarbij ik de verschillende aspecten van de bedrijfswereld leerde kennen.

Echter besloot ik om na een aantal jaar aan de slag te gaan in de uitzendsector en mensen te begeleiden in de zoektocht naar hun job gezien ik zelf op zoek was naar een job waaruit ik voldoening kon halen.

Hoe ben je bij Ondernemingscoach terecht gekomen?

Na enkele jaren in de uitzendsector had ik nog steeds het gevoel dat dit niet helemaal voor mij weggelegd was en was ik op zoek naar een passie waarin ik mezelf helemaal kon uitleven. Ondernemingscoach was op dat moment mijn boekhouder voor mijn bijberoep en dus ging ik eens luisteren om mijn opties te bekijken. Al snel zaten we op dezelfde golflengte en besloot ik om mee in het groeiende verhaal van Ondernemingscoach te stappen.

Hoe ziet het afgelegde parcours bij Ondernemingscoach er tot nu toe uit?

Tijdens mijn opleiding kwam ik reeds enkele keren in aanraking met boekhouding en fiscaliteit, echter merkten we al snel na mijn opstart dat ik meer wou kennen en kunnen om onze klanten beter te ondersteunen. In de eerste drie jaren bij Ondernemingscoach werkte ik daarom succesvol het ondernemerstraject af tot Boekhouder. In de praktijk verdiepte ik me in onze klanten hun boekhouding en zorgden we er zo voor dat deze steeds optimaal verwerkt werden.

Wat vind je het leukste aan je job?

Het leukste aan mijn job is voor mij de verscheidenheid van elke dag. Mijn dagen zien er nooit hetzelfde uit en elke keer opnieuw laadden mijn batterijen zich op van gesprekken met ondernemers die we begeleiden om het beste van zichzelf te geven. Ik zei ooit “ik boekhouder worden, zet dat maar uit je hoofd, dat is niets voor mij”. Uiteraard wist ik toen nog niet dat een boekhouder vandaag niet meer enkel een verwerkende rol zou hebben. Intern neem ik ook de taak op om nieuwe collega’s te begeleiden in hun functie en wil ik op die manier mijn ervaring van de afgelopen 4 jaar zo goed mogelijk doorgeven.

Wat zijn voor jou de volgende stappen binnen Ondernemingscoach?

Na het volgen van het ondernemerstraject beschikte ik over een uitgebreide boekhoudkennis en was ik alleen nog maar meer getriggerd om me verder te verdiepen in de wondere wereld van boekhouden én fiscaliteit. Ondertussen volg ik dan ook een postgraduaat fiscale wetenschappen om onze klanten nog beter te kunnen adviseren tijdens de verschillende groeistappen in hun ondernemerschap. Daarnaast wil ik ons team nog beter leren ondersteunen zodat zij ook het beste van zichzelf kunnen geven.

Wat is het belangrijkste dat je geleerd hebt over jezelf in de laatste 4 jaar?

Dat Ondernemingscoach echt mijn passie is geworden én ik hieruit elke dag weer de voldoening haal waardoor ik steeds het beste van mezelf wil geven. Dit zorgt ervoor dat ik soms al eens wat moet leren loslaten en tijd moet nemen om te genieten van de kleine dingen.

Welke dromen heb je nog?

Samen met onze ondernemers verder groeien! Ik wil zowel onze klanten verder zien groeien en hun verhalen blijven volgen. Anderzijds wil ik Ondernemingscoach verder ondersteunen in het groeiverhaal en zorgen voor een sterk team waarbij klanten op elk moment terecht kunnen. De kers op de taart voor mij persoonlijk in de toekomst zou zijn het behalen van een erkenning als gecertificeerd accountant.

Gerelateerde artikelen