Jouw online boekhouder op afstand, maar vooral kortbij

We zijn een boekhoudkantoor, maar dan wel eentje die volledig mee is met zijn tijd. Online boekhouden staat in schril contrast met de vaak onpersoonlijke digitale ervaringen die we wel al eens hebben gehad. Bij ons ligt de focus op een digitale boekhouding, een persoonlijke approach en een maximale bereikbaarheid, die indien gewenst ook nog eens deels of volledig digitaal verloopt.

Jouw boekhouder online bereikbaar

Regelmatig overleggen met je boekhouder is van cruciaal belang om de gezondheid van je onderneming van kortbij te volgen. Digitale tools, van e-mail tot videocommunicatie toepassingen als Zoom, helpen ons daarbij. Als digitale boekhouder kunnen we zo snelle en efficiënte overlegmomenten inlassen. En zo werken we vandaag voor en samen met klanten overal in België. Je hoeft je niet te verplaatsen, want afstand doet er niet meer toe…

Online boekhouder

Een digitale boekhouding in real-time

Standaard werken we met het online boekhoudpakket Exact. Exact is een online boekhoudprogramma waarmee je, via de pc of de applicatie, altijd een zicht hebt op je actuele resultaten. Exact is het meest gebruikte in de Benelux. Met dit online boekhoudprogramma’s is internetboekhouden een makkie.

Pluk de vruchten van jouw online boekhoudsysteem

Dankzij jouw online boekhouding kan je vandaag ondernemen op basis van actuele cijfers. Je loopt dus niet meer achter de feiten aan. Ook je bankuittreksels ontvangen we dagelijks en automatisch in het online boekhoudprogramma Exact. Het online boekhoudpakket waarmee we werken biedt vandaag allemaal overzichtelijke rapportages en cockpits:

  • jouw boekhouding volledig in de cloud
  • sneller en accurater advies van jouw digitale boekhouder
  • al jouw facturen digitaal gearchiveerd
  • tickets, bonnetjes en facturen stuur je door (zelfs van op de smartphone)
  • 100% online boekhouden en factureren
  • altijd en overal een zicht op je openstaande inkomende en uitgaande facturen
Online boekhoudsysteem

Profiteer van de voordelen van een online boekhouding

Dankzij de online mogelijkheden kunnen wij veel meer tijd maken voor datgene waar jij het meeste aan hebt: jou adviseren en coachen tijdens het ondernemen. Dankzij de real-time cijfers en resultaten maak je bovendien altijd en overal de juiste beslissingen en loop je nooit achter de feiten.

Plan een digitale kennismaking met jouw online boekhouder
Image