Een doorgedreven fiscale optimalisatie

Dat jouw personenbelasting en vennootschapsbelasting correct en tijdig worden aangegeven klinkt heel logisch. Maar dan is het werk maar half gedaan. Als ondernemer wil je niet alleen een succesvolle zaak uitbouwen. Op het einde van je boekhoudkundig jaar wil je dat ook vertaald zien in een mooi resultaat en liefst ook zo weinig mogelijk te betalen belastingen. Die fiscale optimalisatie binnen het wettelijk kader nemen we graag voor onze rekening.

Altijd up-to-date fiscaal advies

Het fiscale landschap verandert geregeld. Zelf heb je niet de tijd om elke wijziging in de fiscale wetgeving te volgen, maar dat is dan ook onze taak. Op regelmatige basis volgen wij bijscholingen om mee te zijn met de allerlaatste wijzigingen. Op die manier kunnen we voor jou elke optimalisatie kans grijpen binnen de wettelijke voorschriften.

Fiscale optimalisatie op lange termijn

digitale boekhouding in real time

Elke ondernemer is anders. En elke onderneming heeft andere doelen. Daarom denken we niet op alleen op korte termijn, maar richten we ons vooral ook op een langetermijnstrategie. En we houden rekening met jouw (persoonlijke) situatie. Uiteindelijk willen we jou fiscaal gezien zoveel mogelijk uit de wind zetten: vandaag, morgen én in de toekomst. Daarom gaan we op zoek naar duurzame optimalisaties die daarom niet altijd voor de hand liggen.

Onze fiscale diensten

doorgeven overlaten van je zaak

Fiscaliteit is een ruim begrip, daarom zetten we onze fiscale diensten even op een rijtje:

  • Fiscaal advies en fiscale optimalisatie
  • Indienen van de periodieke btw-aangiftes
  • Opmaak van jaarrekeningen of exploitatierekeningen
  • Aangifte van de personenbelasting
  • Aangifte van de vennootschapsbelasting
  • Opmaak en neerleggen van de jaarrekening
  • Bijstand tijdens fiscale controles

Onze taak? Jouw cijfers fiscaal optimaal!

Als ondernemer is het jouw doel om je zaak uit de grond te stampen en te doen groeien. Het is ons doel om op het einde van het boekjaar binnen het wettelijk kader maximaal geoptimaliseerde resultaten neer te schrijven. En daar liggen er vandaag nog kansen. Laat onze ze samen vinden!

Haal het maximum uit je inkomsten en neem contact op met ons
Image

Waarmee maken wij het verschil?

Wij spreken jouw taal

Financiële cijfers voorleggen kan bijna iedereen. Wij willen vooral dat je ze begrijpt. Dat doen we door vakjargon achterwege te laten en jou alles tot in de puntjes uit te leggen.

Minder papier & meer plaats

Sleep al je digitale facturen meteen in ons boekhoudpakket. Classeurs heb je niet meer nodig en ook het papieren archief is verleden tijd. Toch een factuur nodig? Opzoeken is kinderspel.

Één contact voor alles

Dankzij onze digitale approach hebben we tijd voor datgene waaruit wij het meest energie halen: individuele coaching. Vanaf de start kan je rekenen op één en dezelfde vertrouwenspersoon.

Expertise als motor van groei

Als (toekomstig) ondernemer wil je vooruit. Vanuit onze expertise in de bouwsector, maar ook met vrije beroepers en consultants, geven we richting aan elk groeiverhaal.

Een extra stel hersenen

Financiële resultaten an sich zijn vijgen na Pasen. Met een individuele coaching en proactief advies geven we mee richting aan die finale resultaten. Zo slaag jij erin je onderneming gezond te houden.

Een sterke lokale verankering

Vanuit Londerzeel, centraal gelegen binnen een sterk groeiende kmo-regio, laten we geen enkele vraag onbeantwoord. Altijd bereikbaar via telefoon, mail, bij ons op kantoor of bij jou thuis.