Startersbegeleiding voor beginnende ondernemers

Het vele papierwerk mag je niet afschrikken om je droom na te jagen: je eigen zaak! Maar gelukkig moet je je daar niet al te veel van aantrekken. Jouw focus moet liggen op het starten en uitbouwen van je eigen onderneming. De opstartfase, de administratie en paperassen, daar houden wij ons mee bezig. Alle juridische, financiële en boekhoudkundige aspecten hebben voor ons geen geheimen. En ons persoonlijk startersadvies krijg je er bovenop!

Individueel startersadvies

Als startend ondernemer word je geconfronteerd met een heleboel vragen. Het is onze taak om deze te beantwoorden en jou verder te coachen. Dat maakt deel uit van onze startersbegeleiding op maat.

Startersbegeleiding en startersadvies op jouw maat:

  • Zit er muziek in mijn plannen? Kan ik er een verdienmodel aan koppelen?
  • Is mijn project financieel haalbaar? Welke zijn de verwachte opbrengsten en kosten?
  • Aan welke formaliteiten moet ik voldoen? In welke mate ben ik aansprakelijk?

Opstarten van jouw zaak

Alvorens je producten of diensten op de markt te kunnen lanceren, zijn er nog een aantal formaliteiten te doorlopen. Die nemen wij volledig op ons.

Alle formaliteiten nemen wij volledig op ons:

  • Opmaken van een financieel plan
  • Begeleiding in de keuze van bedrijfsstructuur
  • Alle administratieve formaliteiten zoals de oprichtingsakte, de aanvraag van het btw-nummer, eventuele vergunningen, inschrijvingen bij de nodige instanties en fondsen, enz.
  • Voorbereiden en opstarten van je digitale boekhouding

Coachen in je groei

Het is niet alleen onze taak om je fiscaal en boekhoudkundig te begeleiden, wij willen jou ook in jouw groei coachen. Daarvoor werken we ook samen met ondernemers die een expertise hebben in bijvoorbeeld human resources, juridische zaken, (online) marketing, communicatie, enz.

Startersbegeleiding voor startende ondernemers

Ondernemer ben je niet van vandaag op morgen. Een goed idee is daarom geen garantie op succes. Wil je je eigen zaak starten en twijfel je aan de haalbaarheid en groeikansen? Laat ons even samenzitten en financiële scenario’s uitwerken. Nadien nemen we de volledige opstart van je zaak en boekhouding volledig op ons. Zo heb jij de tijd om er een succes van te maken! Via Zoom kunnen we ook op afstand overleggen.

Neem contact op met jouw starterscoach
Image

Start-up Thursday

Wil jij een eigen zaak starten?
Vrijblijvend startersadvies

Hét infomoment van ondernemers voor startende ondernemers. Of je nu een concreet idee hebt of gewoonweg goesting hebt om erin te vliegen, dan is dit jouw moment om even te komen luisteren! 

Waar wacht je nog op?

Waarmee maken wij het verschil?

Wij spreken jouw taal

Financiële cijfers voorleggen kan bijna iedereen. Wij willen vooral dat je ze begrijpt. Dat doen we door vakjargon achterwege te laten en jou alles tot in de puntjes uit te leggen.

Minder papier & meer plaats

Sleep al je digitale facturen meteen in ons boekhoudpakket. Classeurs heb je niet meer nodig en ook het papieren archief is verleden tijd. Toch een factuur nodig? Opzoeken is kinderspel.

Één contact voor alles

Dankzij onze digitale approach hebben we tijd voor datgene waaruit wij het meest energie halen: individuele coaching. Vanaf de start kan je rekenen op één en dezelfde vertrouwenspersoon.

Expertise als motor van groei

Als (toekomstig) ondernemer wil je vooruit. Vanuit onze expertise in de bouwsector, maar ook met vrije beroepers en consultants, geven we richting aan elk groeiverhaal.

Een extra stel hersenen

Financiële resultaten an sich zijn vijgen na Pasen. Met een individuele coaching en proactief advies geven we mee richting aan die finale resultaten. Zo slaag jij erin je onderneming gezond te houden.

Een sterke lokale verankering

Vanuit Londerzeel, centraal gelegen binnen een sterk groeiende kmo-regio, laten we geen enkele vraag onbeantwoord. Altijd bereikbaar via telefoon, mail, bij ons op kantoor of bij jou thuis.