Jouw digitale boekhouding in real-time

Vergeet het verzamelen van je facturen in dozen en bespaar je de vele archiefkasten met ringmappen. Digitalisering is de toekomst en zorgt ervoor dat je als ondernemer altijd en overal een up-to-date zicht hebt op je cijfers. De boekhouding op zich levert jou weinig op, tenzij je in real-time een zicht hebt op jouw cijfers om de juiste beslissingen te nemen. Uiteindelijk is jouw boekhouding geen “last” meer, maar wel een hulpmiddel om de juiste accenten te leggen.

De basis van een gezonde onderneming

Het succes van jouw zaak begint bij een correcte en betrouwbare boekhouding. Als boekhoudkantoor is het onze taak om al jouw boekhoudstukken correct te verwerken en, in samenspraak met jou, alle verplichte fiscale aangiftes uit te voeren. We voeren niet alleen uit, we doen ook de nodige controles en realiseren ook alle wettelijke formaliteiten zoals btw-aangiftes, opstellen en neerleggen van de jaarrekening, indienen van de personenbelasting, enz.

Voordelen van een online boekhouding

Vraag je leveranciers om een digitale factuur (of neem een foto via de smartphone) en stuur deze via een applicatie of online platform naar jouw digitale boekhouding. That’s it! Wij verwerken alle documenten en ontvangen automatisch al jouw bankafschriften om jouw boekhouding continu bij werken. We werken alleen met de beste online boekhoudingssoftware. Met Exact als onze “preferred partner”.

Hierdoor:

  • Heb je als ondernemer meer tijd voor je eigen business
  • Heb je altijd en overal een zicht op je actuele cijfers en resultaten
  • Kunnen wij je nog beter en sneller adviseren waar nodig
  • Heb je geen eigen archief meer nodig, want al je facturen zijn automatisch gearchiveerd

We spreken dezelfde taal (online)

je eigen bedrijf starten

We zijn niet alleen jouw (online) boekhouder, we kennen elkaar ook door en door. Hierdoor kennen we perfect jouw bekommernissen en adviseren we jou proactief waar nodig. Boekhoudjargon laten we achterwege: we spreken liever waar het echt over gaat. Zo slagen we er samen in om jouw doelstellingen te realiseren. Want uiteindelijk gaat het daarover: jouw resultaten. Onze digitale approach trekken we ook door in onze communicatie, zo zijn videogesprekken geen uitzondering meer voor efficiënte en snelle overlegmomenten.

Profiteer van de voordelen van online boekhouden

Dankzij de online mogelijkheden kunnen wij veel meer tijd maken voor datgene waar jij het meeste aan hebt: jou adviseren en coachen tijdens het ondernemen. Dankzij de real-time cijfers en resultaten maak je bovendien altijd en overal de juiste beslissingen en loop je nooit achter de feiten.

Neem contact op met jouw “online boekhouder”
Image

Waarmee maken wij het verschil?

Wij spreken jouw taal

Financiële cijfers voorleggen kan bijna iedereen. Wij willen vooral dat je ze begrijpt. Dat doen we door vakjargon achterwege te laten en jou alles tot in de puntjes uit te leggen.

Minder papier & meer plaats

Sleep al je digitale facturen meteen in ons boekhoudpakket. Classeurs heb je niet meer nodig en ook het papieren archief is verleden tijd. Toch een factuur nodig? Opzoeken is kinderspel.

Één contact voor alles

Dankzij onze digitale approach hebben we tijd voor datgene waaruit wij het meest energie halen: individuele coaching. Vanaf de start kan je rekenen op één en dezelfde vertrouwenspersoon.

Expertise als motor van groei

Als (toekomstig) ondernemer wil je vooruit. Vanuit onze expertise in de bouwsector, maar ook met vrije beroepers en consultants, geven we richting aan elk groeiverhaal.

Een extra stel hersenen

Financiële resultaten an sich zijn vijgen na Pasen. Met een individuele coaching en proactief advies geven we mee richting aan die finale resultaten. Zo slaag jij erin je onderneming gezond te houden.

Een sterke lokale verankering

Vanuit Londerzeel, centraal gelegen binnen een sterk groeiende kmo-regio, laten we geen enkele vraag onbeantwoord. Altijd bereikbaar via telefoon, mail, bij ons op kantoor of bij jou thuis.