Starten

Wil jij een eigen zaak starten? Dan neem je liever geen valse start. Heel wat vragen komen op je af, aan ons om die te beantwoorden.

Start ik in bijberoep? Kies ik voor een eenmanszaak of eerder een vennootschap? Hoe groot is de kans op slagen? Waar liggen de valkuilen? Is mijn plan financieel haalbaar? Kan ik er van leven?

Als ondernemingscoach begeleiden wij je van A tot Z, zodat je meteen goeie papieren hebt om aan je avontuur te beginnen.

Starters-
Begeleiding

Je eigen bedrijf starten brengt onvermijdelijk een aantal financiële, boekhoudkundige, juridische en administratieve elementen met zich mee. Deze elementen maken deel uit van onze startersbegeleiding en nemen wij heel graag op ons, zodat jij je kan concentreren op het uitbouwen van je eigen zaak.

Boekhouding en fiscaliteit

Je hebt een ijzersterk idee, een vernieuwend concept of je weet je te onderscheiden op vlak van dienstverlening. Dan is de kans niet onbestaande dat je als ondernemer een vliegende start zal maken. Vóór je de belangrijkste carrièresprong maakt, helpen wij je met:

Jouw bedrijf oprichten.

Is de kogel door de kerk, dan gidsen wij je doorheen de administratieve mallemolen:

Fiscaal geoptimaliseerde vergoedingen.

Ook zelfstandigen moeten naar de bakker, de slager, de supermarkt en hebben facturen te betalen. Als werknemer van je eigen vennootschap is een loon dus meer dan welkom:

En na de start? groeien maar!

Als ondernemingscoach begeleiden we je niet alleen bij de start, maar ook bij de groei van je bedrijf. We richten ons op zowel je boekhouding als je groeipotentieel.

Start-Up
Thursday.

Hét infomoment voor en door ondernemers. Of je nu een concreet idee hebt of gewoonweg goesting hebt om erin te vliegen, dan is dit jouw moment om even te komen luisteren!

Solliciteer


Afspraak maken