Een financiële audit op maat

We hoeven het je niet te vertellen: als ondernemer komt er heel veel op je af. Soms stel je je zelf misschien wel de vraag waarom je nog zoveel uren werkt. Of heb je het gevoel dat je er op het einde van de rit in verhouding niks of weinig aan overhoudt. Tijd om actie te ondernemen en een klare kijk te krijgen op je financiële situatie. Aan de hand van onze financiële audit vinden we samen de nodige optimalisaties en werken we een concreet actieplan uit.

Financiële doorlichting op maat

Aan de hand van een 30-delige financiële screening nemen we jouw volledige boekhouding door. Zo krijgen wij een correct beeld van jouw bedrijf, brengen we alle financiële processen in kaart en kunnen we inzoomen op de financiële gezondheid van je levenswerk. Het resultaat daarvan zijn een reeks van optimalisaties, waarbij we uiteraard ook rekening houden met de context en de mens(en) erachter.

Persoonlijke toelichting van verbeterpunten

Fiscaal geoptimaliseerde vergoedingen

Het resultaat van de financiële audit vatten we samen in een overzichtelijk rapport en komen we persoonlijk toelichten. Onze audits beperken zich helemaal niet tot een zicht op de cijfers. We analyseren en interpreteren het resultaat en leggen de oorzaken bloot. Zo werken we niet alleen aan een financiële optimalisatie maar kan je zelf aan de slag met de werk- en verbeterpunten.

Kostprijs van de audit: € 0

Behoud van je levensstandaard

Bedoeling van de financiële audit is een zicht krijgen op en het optimaliseren van de financiële situatie. De audit op zich kost je niks, de kostprijs is de belastingbesparing die je realiseert tijdens het eerste boekjaar. Anders gezegd, een bedrag dat je vandaag al betaalt en vanaf jaar 2 bespaart.

Heeft jouw boekhouding nood aan een screening?

Onze complete financiële audit kost je eigenlijk niks. Pijnpunten leggen we bloot en pakken we samen aan. De kostprijs is de belastingbesparing tijdens het eerste boekjaar: geld dat je vandaag betaalt. En jij bespaart vanaf jaar 2!

Contacteer ons voor een audit van jouw boekhouding
Image

Waarmee maken wij het verschil?

Wij spreken jouw taal

Financiële cijfers voorleggen kan bijna iedereen. Wij willen vooral dat je ze begrijpt. Dat doen we door vakjargon achterwege te laten en jou alles tot in de puntjes uit te leggen.

Minder papier & meer plaats

Sleep al je digitale facturen meteen in ons boekhoudpakket. Classeurs heb je niet meer nodig en ook het papieren archief is verleden tijd. Toch een factuur nodig? Opzoeken is kinderspel.

Één contact voor alles

Dankzij onze digitale approach hebben we tijd voor datgene waaruit wij het meest energie halen: individuele coaching. Vanaf de start kan je rekenen op één en dezelfde vertrouwenspersoon.

Expertise als motor van groei

Als (toekomstig) ondernemer wil je vooruit. Vanuit onze expertise in de bouwsector, maar ook met vrije beroepers en consultants, geven we richting aan elk groeiverhaal.

Een extra stel hersenen

Financiële resultaten an sich zijn vijgen na Pasen. Met een individuele coaching en proactief advies geven we mee richting aan die finale resultaten. Zo slaag jij erin je onderneming gezond te houden.

Een sterke lokale verankering

Vanuit Londerzeel, centraal gelegen binnen een sterk groeiende kmo-regio, laten we geen enkele vraag onbeantwoord. Altijd bereikbaar via telefoon, mail, bij ons op kantoor of bij jou thuis.