Financieel advies naargelang jouw situatie

Bankstukken boeken, btw-aangifte en belastingen indienen,… De rol van de klassieke boekhouder klinkt je wel vertrouwd in de oren. Maar daar stopt het niet. Cijfers zijn cijfers, het komt er op aan om ze correct te interpreteren en vooral te vertalen naar een correct financieel advies. Zowel voor jouw zaak op korte termijn, als voor jou persoonlijk op lange termijn: een solide financiële planning is een must!

Jouw idee vertaald in cijfers

Je wil een eigen zaak starten of bent al ondernemer en je broedt op nieuwe plannen. Dan is het belangrijk om je ideeën kritisch te evalueren. Wat is het inkomstenmodel? Waar liggen de kansen en de risico’s? Jouw plannen vertalen we naar een financieel plan dat de opbrengsten en kosten in kaart brengt. En op basis van deze objectieve gegevens ben je gerustgesteld of stuur je bij.

Persoonlijk financieel advies

Ondernemen doe je nog altijd om zelf een appeltje voor de dorst te hebben. Jouw persoonlijke financiële situatie verdient dus minstens evenveel aandacht als het vermogen van jouw onderneming. Proactief gaan we hiermee aan de slag en kijken we samen naar de toekomst: waar liggen je ambities, welke dromen koester je, hoe zit het met je pensioen,… Want uiteindelijk wil je ook maximale (financiële) stabiliteit op lange termijn.

Coaching bij groei en veranderingen

Ambitieus dat je bent zal je onderneming groeien en misschien zelfs veranderen, daar waar er zich kansen aanbieden of het noodzakelijk is. Een omzetgroei, een noodzakelijke investering, een veelbelovende samenwerking,… Groei en veranderingen hebben een impact op je financiële cijfers. Die volgen wij, samen met jou, van kortbij zodat we zoveel mogelijk kunnen anticiperen en je proactief kunnen sturen naar de juiste beslissingen.

Verder groeien dankzij ons financieel advies

Wij staan in voor jouw boekhouding en dat is de essentie van onze samenwerking. Op basis van de resultaten geven wij jou financieel advies, zodat jij altijd en overal de juiste beslissingen kan nemen. Zo focus jij op het operationele en behoud je het overzicht om verder te groeien.

Neem contact met ons op voor financieel advies op maat van jouw zaak
Image

Waarmee maken wij het verschil?

Wij spreken jouw taal

Financiële cijfers voorleggen kan bijna iedereen. Wij willen vooral dat je ze begrijpt. Dat doen we door vakjargon achterwege te laten en jou alles tot in de puntjes uit te leggen.

Minder papier & meer plaats

Sleep al je digitale facturen meteen in ons boekhoudpakket. Classeurs heb je niet meer nodig en ook het papieren archief is verleden tijd. Toch een factuur nodig? Opzoeken is kinderspel.

Één contact voor alles

Dankzij onze digitale approach hebben we tijd voor datgene waaruit wij het meest energie halen: individuele coaching. Vanaf de start kan je rekenen op één en dezelfde vertrouwenspersoon.

Expertise als motor van groei

Als (toekomstig) ondernemer wil je vooruit. Vanuit onze expertise in de bouwsector, maar ook met vrije beroepers en consultants, geven we richting aan elk groeiverhaal.

Een extra stel hersenen

Financiële resultaten an sich zijn vijgen na Pasen. Met een individuele coaching en proactief advies geven we mee richting aan die finale resultaten. Zo slaag jij erin je onderneming gezond te houden.

Een sterke lokale verankering

Vanuit Londerzeel, centraal gelegen binnen een sterk groeiende kmo-regio, laten we geen enkele vraag onbeantwoord. Altijd bereikbaar via telefoon, mail, bij ons op kantoor of bij jou thuis.