Juiste beslissingen dankzij ons bedrijfsadvies

Als zaakvoerder van een kmo ben jij het middelpunt van je eigen bedrijf. En in die rol heb je meestal geen sparring partner die je uitdaagt om de juiste keuzes te maken of correcte beslissingen te nemen. Als ondernemingscoach is het ook onze taak om je af en toe een spiegel voor te houden, om jou objectief bedrijfsadvies te geven. We hebben een andere kijk op jouw activiteiten en ondersteunen jou waar nodig op alle cruciale momenten.

Een externe kijk op jouw zaak

Een overname, je eerste werknemer, herstructureren, uitbreiden,… Als ondernemer komen er heel wat kansen en bedreigingen op je af. Het is niet altijd makkelijk om het overzicht te bewaren, laat staan om de (financiële) impact in te schatten. Weet dat je er niet alleen voor staat. Als ondernemer heb jij recht op een ondernemingscoach, een objectieve partner met kennis van zaken die je ondersteunt in het traject dat je aflegt. Alleen zo krijgt je passie kans op slagen.

Optimaliseren en beter worden

Online boekhouder

Ondernemer worden doe je in enkele weken. Ondernemer zijn, dat maakt deel uit van een leer- en ontwikkelingsproces. Met Ondernemingscoach haal je niet alleen een boekhouder in huis, maar ook een business coach die je begeleidt gedurende de volledige cyclus: van starten, over groeien en investeren tot overlaten of stopzetten. Vanuit jouw cijfers formuleren we concreet bedrijfsadvies: verbeterpunten die je zullen helpen je zaak naar een hoger niveau te tillen.

Van oprichting tot overlaten

Online boekhoudsysteem

Elke ondernemer heeft nood aan een klankbord. Dat kan een partner-in-crime zijn, maar vaak ben je de enige kapitein van het schip. Onze starters loodsen we door het complexe kluwen van plannen, statuten en administratie. En onze geroutineerde zaakvoerders kunnen altijd bij ons terecht om hun ideeën af te toetsen en vragen te stellen. En zo spreek je met één en dezelfde persoon: van bij de start tot het uiteindelijke overlaten van je zaak

Jouw sparring partner voor objectief bedrijfsadvies

Als zaakvoerder en ondernemer komen er dagelijks een heleboel vragen op je af, vragen waarmee je niet altijd raad weet. Daarom kan je bij ons altijd terugvallen op je ondernemingscoach. Als externe partij behouden we altijd een objectief (helikopter)zicht en kunnen we je vanuit je cijfers stimuleren om de juiste beslissingen te nemen.

Neem contact op met jouw bedrijfsadviseur
Image

Waarmee maken wij het verschil?

Wij spreken jouw taal

Financiële cijfers voorleggen kan bijna iedereen. Wij willen vooral dat je ze begrijpt. Dat doen we door vakjargon achterwege te laten en jou alles tot in de puntjes uit te leggen.

Minder papier & meer plaats

Sleep al je digitale facturen meteen in ons boekhoudpakket. Classeurs heb je niet meer nodig en ook het papieren archief is verleden tijd. Toch een factuur nodig? Opzoeken is kinderspel.

Één contact voor alles

Dankzij onze digitale approach hebben we tijd voor datgene waaruit wij het meest energie halen: individuele coaching. Vanaf de start kan je rekenen op één en dezelfde vertrouwenspersoon.

Expertise als motor van groei

Als (toekomstig) ondernemer wil je vooruit. Vanuit onze expertise in de bouwsector, maar ook met vrije beroepers en consultants, geven we richting aan elk groeiverhaal.

Een extra stel hersenen

Financiële resultaten an sich zijn vijgen na Pasen. Met een individuele coaching en proactief advies geven we mee richting aan die finale resultaten. Zo slaag jij erin je onderneming gezond te houden.

Een sterke lokale verankering

Vanuit Londerzeel, centraal gelegen binnen een sterk groeiende kmo-regio, laten we geen enkele vraag onbeantwoord. Altijd bereikbaar via telefoon, mail, bij ons op kantoor of bij jou thuis.