Je zaak overlaten


Klantengetuigenis

Tijdens of eerder nog op het einde van het ondernemerschap krijg je ongetwijfeld te maken met het overlaten van je levenswerk. Emotioneel gezien is dit misschien wel de moeilijkste stap. Maar je kreeg een aanbod waartegen je geen nee kon zeggen. Je wil wat meer van het leven gaan genieten en wil afbouwen. Of de opvolging is gegarandeerd en je rekent op een volgende generatie om het roer over te nemen. Wij verdedigen alvast jouw belangen om dit delicate proces tot een goed einde te brengen.

Je levenswerk overlaten

Vandaag ben je er wellicht nog niet mee bezig, maar ooit komt er een moment dat je mag genieten van je verdiende rust. Staat er geen nieuwe generatie klaar, dan is een verkoop de meest logische stap. En verkopen doe je in principe maar één keer: een goeie voorbereiding en ondersteuning op administratief, juridisch, fiscaal, financieel en vooral menselijk vlak bepaalt een succesvolle overdracht.

Je levenswerk overlaten

Start er vandaag al mee

Als ondernemer moet je vandaag al rekening houden met de dag dat je het rustiger aan wil doen. Wellicht zal je latere pensioen onvoldoende zijn om je levensstandaard op dat moment te behouden. Om te vermijden dat je op latere leeftijd voor onvoorziene verrassingen komt te staan, is het daarom belangrijk om er vandaag al over na te denken. Door te anticiperen en voldoende te plannen kunnen we ervoor zorgen dat het overlaten van je zaak later mogelijk is op het moment dat jij het wil.

Beleggen in financiële producten

Je eigen bedrijf starten

Wil je je eigen firma oprichten, dan neem je liever geen valse start. Heel wat vragen komen op je af, aan ons om die te beantwoorden.

Je eigen bedrijf starten
Image

Je zaak doen groeien

Met jouw financiële cijfers in het achterhoofd helpen we jou de juiste keuzes maken. En zo krijg je 100% controle over je groei.

Je zaak doen groeien
Image

Maak je afspraak als:

Onze expertises

Een eigen zaak starten doe je niet van vandaag op morgen. Op al je vragen hebben wij een antwoord. En we loodsen je doorheen de ganse administratieve en boekhoudkundige mallemolen.

Het succes van je eigen zaak start bij een correcte boekhouding. Dankzij de real-time cijfers en resultaten maak je de juiste beslissingen. En wij zorgen er ook voor dat je ze begrijpt.

Op het einde van het boekjaar wil je niet alleen goeie resultaten zien, je wil ook zo weinig mogelijk belastingen betalen. Binnen het wettelijk kader bouwen wij een langetermijnstrategie uit.

Als ondernemer sta je er niet alleen voor. Bij de allerbelangrijkste beslissingen kan je op ons beroep doen voor een klare objectieve kijk op jouw plannen en cijfers.

Net als het vermogen van jouw zaak, verdient ook jouw persoonlijke vermogen de nodige aandacht en een persoonlijk plan. Want ook op pensioenleeftijd wil je ten slotte je levensstandaard behouden.

Aan de hand van een 30-delige financiële screening analyseren we je volledige boekhouding. Kostprijs? De besparing die je dankzij ons realiseert gedurende één boekjaar.