Juridisch advies en begeleiding op maat van de KMO

De toenemende regelgeving maakt het ondernemerschap een steeds complexere materie, dit terwijl de ondernemer het liefst van al met zijn ‘core business’ bezig is. ONDERNEMINGSCOACH luistert naar uw noden en doelstellingen en denkt graag actief mee, rekening houdend met de specifieke situatie waarin u zich als ondernemer bevindt.

Juridische begeleiding

Heeft u nood aan een duurzame juridische begeleiding, die hand in hand gaat met de fiscale opvolging van uw dossier, dan kan u hiervoor eveneens bij ons terecht. Denk onder meer maar aan:

de opmaak van factuurvoorwaarden of algemene voorwaarden op maat van uw onderneming;

de redactie van ingebrekestellingen bij wanbetaling van uw cliënteel of verdere juridische opvolging;

het nakijken van allerhande contracten: samenwerkingsovereenkomsten, overeenkomsten tot overdracht/overname van aandelen, huurcontracten, verkoopovereenkomsten, en dergelijke meer;

de opmaak van allerhande administratieve documenten: opzegbrieven, ontslagbrieven, schulderkentenissen, en dergelijke meer;

juridisch advies inzake auteursrechten, successieplanning of vastgoedrecht;

Coachen in je groei

Jouw bedrijf oprichten

Het is niet alleen onze taak om je fiscaal en boekhoudkundig te begeleiden, wij willen jou ook in jouw groei coachen. Daarvoor werken we ook samen met ondernemers die een expertise hebben in bijvoorbeeld human resources, juridische zaken, (online) marketing, communicatie, enz.

Juridische begeleiding op maat van de KMO

Onze juriste staat u graag met raad en daad bij om ervoor te zorgen dat u uw tijd kan besteden aan datgene wat u graag doet.

Neem contact op met jouw juridische coach
Image

Waarmee maken wij het verschil?

Wij spreken jouw taal

Financiële cijfers voorleggen kan bijna iedereen. Wij willen vooral dat je ze begrijpt. Dat doen we door vakjargon achterwege te laten en jou alles tot in de puntjes uit te leggen.

Minder papier & meer plaats

Sleep al je digitale facturen meteen in ons boekhoudpakket. Classeurs heb je niet meer nodig en ook het papieren archief is verleden tijd. Toch een factuur nodig? Opzoeken is kinderspel.

Één contact voor alles

Dankzij onze digitale approach hebben we tijd voor datgene waaruit wij het meest energie halen: individuele coaching. Vanaf de start kan je rekenen op één en dezelfde vertrouwenspersoon.

Expertise als motor van groei

Als (toekomstig) ondernemer wil je vooruit. Vanuit onze expertise in de bouwsector, maar ook met vrije beroepers en consultants, geven we richting aan elk groeiverhaal.

Een extra stel hersenen

Financiële resultaten an sich zijn vijgen na Pasen. Met een individuele coaching en proactief advies geven we mee richting aan die finale resultaten. Zo slaag jij erin je onderneming gezond te houden.

Een sterke lokale verankering

Vanuit Londerzeel, centraal gelegen binnen een sterk groeiende kmo-regio, laten we geen enkele vraag onbeantwoord. Altijd bereikbaar via telefoon, mail, bij ons op kantoor of bij jou thuis.