Jouw boekhouder versie 2.0, jouw ondernemingscoach.

Aan een boekhouder die uitsluitend cijfertjes uit de mouw schudt, heb je helemaal niks. Van een boekhoudkantoor mag je veel meer verwachten. We staan er op om jou als ondernemer volledig te kennen, om je business te begrijpen en mee je groei actief te dirigeren. Dat is de rol van de boekhouder van vandaag, dat is onze rol als jouw ondernemingscoach.

10+jaar erkende boekhouders
300+ klanten
60%vennootschappen

Een correcte boekhouding voeren kan elke boekhouder..

 

Een correcte boekhouding voeren kan elke goed opgeleide boekhouder. Financiële cijfers verwerken, facturen inboeken, aangiftes doen, jaarrekeningen neerleggen,… Tot daar het takenpakket van de klassieke boekhouder.

Voor de boekhouder 2.0 begint het hiermee: je financiële resultaten zijn voor ons het uitgangspunt voor jouw verdere coaching. Jij als ondernemer staat hierbij centraal, terwijl wij jouw twijfels wegnemen en jou heel wat inzichten geven om verder te groeien en jouw vooropgestelde doelen te halen. Dankzij een digitale boekhouding beschikken we niet alleen over real-time cijfers, we krijgen zelf de tijd om datgene te doen waaruit we zelf het meest energie halen: jou bijstaan als boekhouder én ondernemingscoach. En dat doen we, samen met Kelly, Shana, Fien, Shauny, Robin, Branko en Roy , vanuit ons boekhoudkantoor in Londerzeel.

Jouw boekhouder versie 2.0, jouw ondernemingscoach. Actief in de regio’s Londerzeel, Puurs, Bornem, Willebroek, Mechelen, Dendermonde, Lebbeke, Temse en omstreken.


Uw ondernemingscoaches

Roel Van Uytvanghe

Zaakvoerder

– Bedrijfsmanagement Accountancy – Fiscaliteit
– Fiscale wetenschappen hogeschool Brussel
– Erkend boekhouder – fiscalist
(Beroepsinstituut erkende boekhouders & fiscalisten)

Maak een afspraak met Roel
Image

Ook wij bouwen verder aan ons eigen groeiverhaal.

Een overzicht van enkele milestones.

De eenmanszaak Van Uytvanghe geeft fiscaal en boekhoudkundig advies aan kmo’s. Gestart in bijberoep verlenen we onze
diensten aan een 30-tal klanten.

De eenmanszaak groeit uit tot een vennootschap. Ondernemingscoach BVBA ziet het levenslicht. Focus ligt op het coachen van ondernemingen, vertrekkend vanuit de klant en de cijfers.

Verhuis van ons kleinere kantoor in de Meerstraat naar Herpoel 17, waar we niet alleen meer ruimte hebben, maar ook 2 medewerkers verwelkomen om onze 100+ klanten te helpen groeien.

Alweer een verhuis, maar dit keer niet te ver. Op ons huidige adres Herpoel 13 hebben we meer ruimte en een extra grote vergaderzaal voor seminaries. Met 6 personen coachen we vandaag 300+ klanten in hun groeiverhaal.

Aankoop van Herpoel 17. Dit keer geen verhuis, maar een uitbreiding. Met deze ruimte kunnen we opleiding en infosessies geven om jouw als ondernemer nog beter te laten groeien.