Verkopen

Je levenswerk stopzetten of overlaten is een emotionele stap. Maar er komt een moment aan dat je het rustiger aan kan doen. Wil je je zaak stoppen, overlaten of kan je er toch geen afscheid van nemen en wil je een kleinere rol aannemen? Wij gidsen jou door alle financiële, juridische, fiscale en vooral menselijke aspecten.

Emotioneel gezien is dit misschien wel de moeilijkste stap. Maar je kreeg een aanbod waartegen je geen nee kon zeggen. Je wil wat meer van het leven gaan genieten en wil afbouwen. Of de opvolging is gegarandeerd en je rekent op een volgende generatie om het roer over te nemen. Wij verdedigen alvast jouw belangen om dit delicate proces tot een goed einde te brengen.

Start er vandaag al mee.

Als ondernemer moet je vandaag al rekening houden met de dag dat je het rustiger aan wil doen. Wellicht zal je latere pensioen onvoldoende zijn om je levensstandaard op dat moment te behouden. Om te vermijden dat je op latere leeftijd voor onvoorziene verrassingen komt te staan, is het daarom belangrijk om er vandaag al over na te denken. Door te anticiperen en voldoende te plannen kunnen we ervoor zorgen dat het overlaten van je zaak later mogelijk is op het moment dat jij het wil.

Afspraak maken

Solliciteer