Groeien

Je zaak doen groeien is één van de belangrijkste doelen in het ondernemen. Niet alleen geeft dit de grootste voldoening, het biedt daarenboven ook een buffer tegen eventuele tegenslagen die je tijdens het ondernemersproces kan tegenkomen. Dankzij groei kan je deze opvangen.

Je boekhouding. groeit mee.

Als zaakvoerder is het niet evident om af en toe afstand te nemen van de operationele leiding en je onderneming (en jezelf) in vraag te stellen. Dat doen wij in jouw plaats en grotendeels gebaseerd op jouw cijfers. Tijdens je groei ga je regelmatig moeten bijsturen. Is een uitbreiding aan de orde? Kan mijn bedrijf die extra investering dragen of is er een extra krediet nodig? En wat zijn de financiële consequenties? Ook hier zal je stappen zetten en moeten we samen alles in vraag durven stellen.

100% controle over jouw groei.

Groeien kan je op verschillende manieren en de meest natuurlijke is de organische groei. Vaak is het ook de minst gevaarlijke, want een organische groei kan je sturen en realiseer je op een langere termijn. Zo’n organische groei merk je op in je cijfers en wordt gerealiseerd door hogere marges, meerverkoop, nieuwe klanten of markten, nieuwe toepassingen, enz. Sta je dus op een kantelpunt en weet je niet goed welke richting te nemen, dan helpen wij jou om de juiste beslissingen te maken.

Coaching en advies bij elke volgende groeistap

Zijn er plannen voor een nieuwe investering? Kies je voor een klassieke financiering of trek je de kapitaalmarkt op? Twijfel je over het aannemen van een extra medewerker(s)? Heb je nood aan een partner bij de verkoop van jouw bedrijf? Ondernemingscoach fungeert als een adviesraad en buigt zich met jou mee over al deze vragen.

Grijp allen de echte kansen.

Ondernemen is niet voor watjes: wie vandaag je grootste concurrent is kan morgen je partner in crime worden. Overnames, joint-ventures of andere samenwerkingen kruisen mogelijk je pad. En deze hebben natuurlijk een impact op het financiële. Is jouw bedrijf er klaar voor? Ben jij als ondernemer klaar om zo’n stap te zetten? Ken je de gevolgen? Echte unieke kansen moet je grijpen, maar niet zonder er eerst goed over na te denken. Samen met jouw ondernemingscoach!

Investeren in en voor jouw toekomst.

Ook het spaarpotje dat je hebt opgebouwd met je vennootschap mag gerust opbrengen. Laat je het slapen op een (spaar)rekening, dan mis je toch wel kansen. Welke? Dat hangt af van jouw doelen en toekomstdromen. Beleggen? Of vastgoed? Dat is altijd al een veilige haven geweest. Of misschien ben je eerder gepassioneerd door auto’s en zijn er daar mogelijkheden? Omdat investeringen via je vennootschap mogelijk een fiscale impact hebben, zijn wij er om jou de goede richting in te duwen.

Solliciteer


Afspraak maken