Je zaak doen groeien


Klantengetuigenis

Je zaak doen groeien is één van de belangrijkste doelen in het ondernemen. Want elke ondernemer krijgt vroeg of laat af te rekenen met een tegenslag en het is dankzij je groei dat je die kan opvangen. Het komt er dus op aan om de juiste groeikeuzes te maken. Die groeikeuzes maak je op verschillende momenten: je eerste werknemer, een groter pand, een extra investering, enz. Met jouw financiële cijfers in ons achterhoofd helpen we jou de juiste keuzes te maken.

Je boekhouding groeit mee

Als zaakvoerder is het niet evident om af en toe afstand te nemen van de operationele leiding en je onderneming (en jezelf) in vraag te stellen. Dat doen wij in jouw plaats en grotendeels gebaseerd op jouw cijfers. Tijdens je groei ga je regelmatig moeten bijsturen. Is een uitbreiding aan de orde? Kan mijn bedrijf die extra investering dragen of is er een extra krediet nodig? En wat zijn de financiële consequenties? Ook hier zal je stappen zetten en moeten we samen alles in vraag durven stellen.

 

Jouw bedrijf oprichten

Je eerste werknemer(s)

Laat ons hopen dat je zaak een vliegende start neemt of dat het jou reeds voor de wind gaat. Dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en dus dat versterking een must is. Een werknemer aanwerven is altijd een spannend moment, zeker de eerste. “Van horen zeggen” weet je dat een werknemer duur is, maar is dat écht zo? Kan jouw bedrijf dit dragen? En kan ik rekenen op steunmaatregelen? Wij zochten het al uit en kennen de antwoorden.

 

Je eerste werknemer

100% controle over je groei

Groeien kan je op verschillende manieren en de meest natuurlijke is de organische groei. Vaak is het ook de minst gevaarlijke, want een organische groei kan je sturen en realiseer je op een langere termijn. Zo’n organische groei merk je op in je cijfers en worden gerealiseerd door hogere marges, meerverkoop, nieuwe klanten of markten, nieuwe toepassingen, enz. Sta je dus op een kantelpunt en weet je niet goed welke richting te nemen, dan helpen wij je de juiste beslissingen te maken.

Jouw bedrijf oprichten

Grijp alleen de echte kansen

Ondernemen is niet voor watjes: wie vandaag je grootste concurrent is kan morgen je partner in crime worden. Overnames, joint-ventures of andere samenwerkingen kruisen mogelijk je pad. En deze hebben natuurlijk een impact op het financiële. Is jouw bedrijf er klaar voor? Ben jij als ondernemer klaar om zo’n stap te zetten? Ken je de gevolgen? Echte unieke kansen moet je grijpen, maar niet zonder er eerst goed over na te denken. Samen met jouw ondernemingscoach!

 

Grijp alleen de echte kansen

Investeren in en voor jouw toekomst

Laat het geld in je vennootschap ook opbrengen. Omdat investeringen via je vennootschap mogelijk een fiscale impact hebben, zijn wij er om jou in de goeie richting te duwen.

Investeren in jouw toekomst
Image

Je levenswerk overlaten

Tijdens of op het einde van het ondernemerschap krijg je ongetwijfeld te maken met het overlaten van je levenswerk. Wij begeleiden je bij deze (emotionele) stap.

Je zaak overlaten
Image

Maak je afspraak als:

Onze expertises

Een eigen zaak starten doe je niet van vandaag op morgen. Op al je vragen hebben wij een antwoord. En we loodsen je doorheen de ganse administratieve en boekhoudkundige mallemolen.

Het succes van je eigen zaak start bij een correcte boekhouding. Dankzij de real-time cijfers en resultaten maak je de juiste beslissingen. En wij zorgen er ook voor dat je ze begrijpt.

Op het einde van het boekjaar wil je niet alleen goeie resultaten zien, je wil ook zo weinig mogelijk belastingen betalen. Binnen het wettelijk kader bouwen wij een langetermijnstrategie uit.

Als ondernemer sta je er niet alleen voor. Bij de allerbelangrijkste beslissingen kan je op ons beroep doen voor een klare objectieve kijk op jouw plannen en cijfers.

Net als het vermogen van jouw zaak, verdient ook jouw persoonlijke vermogen de nodige aandacht en een persoonlijk plan. Want ook op pensioenleeftijd wil je ten slotte je levensstandaard behouden.

Aan de hand van een 30-delige financiële screening analyseren we je volledige boekhouding. Kostprijs? De besparing die je dankzij ons realiseert gedurende één boekjaar.