Expertise

Wil jij een eigen zaak starten? Dan neem je liever geen valse start. Heel wat vragen komen op je af, aan ons om die te beantwoorden.
Start ik in bijberoep? Kies ik voor een eenmanszaak of eerder een vennootschap? Hoe groot is de kans op slagen? Waar liggen de valkuilen? Is mijn plan financieel haalbaar? Kan ik er van leven?
Als ondernemingscoach begeleiden wij je van A tot Z, zodat je meteen goeie papieren hebt om aan je avontuur te beginnen.

 

Je eigen bedrijf starten brengt onvermijdelijk een aantal financiële, boekhoudkundige, juridische en administratieve elementen met zich mee. Deze elementen maken deel uit van onze startersbegeleiding en nemen wij heel graag op ons, zodat jij je kan concentreren op het uitbouwen van je eigen zaak.

Vrijblijvend startersadvies

 

Hét infomoment van ondernemers voor startende ondernemers. Of je nu een concreet idee hebt of gewoonweg goesting hebt om erin te vliegen, dan is dit jouw moment om even te komen luisteren!

 

Waar wacht je nog op?

Het succes van jouw zaak begint bij een correcte, betrouwbare en van dag-tot-dag bijgewerkte boekhouding. Het is onze taak om jou te ontlasten én te ontzorgen van alle boekhoudkundige en fiscale verplichtingen.

Door onze doorgedreven digitale manier van werken, is jouw boekhouding geen last meer maar een hulpmiddel om jou beter en sneller te adviseren en de juiste accenten te leggen. Hierdoor heb je als ondernemer:

Daarenboven nemen wij de fiscale optimalisatie voor onze rekening. Het is ons doel om jou fiscaal gezien zoveel mogelijk uit de wind te zetten: vandaag, morgen én in de toekomst.

Fiscale audit op maat

Aan de hand van een 30-delige financiële screening brengen we alle financiële processen in kaart en kunnen we inzoomen op de financiële gezondheid van je levenswerk. Als resultaat hiervan bieden wij jou een reeks aan fiscale optimalisaties aan, dewelke wij dan – na gezamenlijk overleg – kunnen toepassen in jouw dossier.

De rol van de klassieke boekhouder klinkt je wel vertrouwd in de oren maar daar stopt het niet. Wij helpen je verder bij het vertalen van jouw cijfers naar een correct financieel advies. Zowel voor jouw zaak als voor jou persoonlijk is een solide financiële planning een must!

Concreet kunnen wij voor jou volgende zaken onder de loep nemen:

Wij bekijken met en voor jou de fiscaal voordelige manieren om gelden naar je privé te halen. Elke investering heeft ook een fiscale impact. Heb je een project in gedachten dan berekenen wij voor jou graag het rendement, begeleiden wij jou bij de eventuele financiering en nemen wij de administratie volledig op ons.

Juiste beslissingen dankzij ons objectief bedrijfsadvies

Als zaakvoerder van een kmo ben je het middelpunt van je eigen bedrijf. In die rol heb je veelal geen sparringpartner die je uitdaagt om de juiste keuzes te maken of beslissingen te nemen.

Sta je op het punt om cruciale beslissingen te nemen:

Het ligt binnen onze expertise om die financiële impact in te schatten van elke beslissing die je neemt. Je haalt niet alleen een boekhouder in huis , maar ook “business”coach die je begeleidt gedurende het gehele ondernemerstraject, of je nu een geroutineerde zaakvoerder bent of niet.

Heeft u nood aan een duurzame juridische begeleiding, die hand in hand gaat met de fiscale opvolging van uw dossier, dan kan u hiervoor eveneens bij ons terecht. Denk onder meer aan:

Je vermogen geregeld zoals JIJ het wil

Een proactieve successieplanning draait om het beschermen van wie je liefhebt, vrijwaren wat je hebt opgebouwd en ervoor zorgen dat de staat niet met het grootste deel van je vermogen gaat lopen. Zonder doordachte planning beslist de wetgever wat er met je vermogen gebeurt en dit is niet altijd hoe jij het voor ogen hebt.

Elke stap in je persoonlijk en zakelijk leven heeft een impact op de successieplanning en verdient dat deze alsdan onder de loep wordt genomen:

Successieplanning draait om de bescherming van je vermogen, maar ook van wie achterblijft. Met ons advies over successieplanning en een aantal eenvoudige technieken los je veel op en kan je een aanzienlijke belastingbesparing realiseren. Zo vermijdt je dat erfgenamen achterblijven met een verdriettaks.

Ondernemen, fiscaliteit en successieplanning zijn één geheel. Onze juriste en fiscalist bundelen daarom de krachten om dit voor jou in handen te nemen.

Afspraak maken

Solliciteer