Exact Online

Stel je een wereld voor waarin boekhouding niet langer een onbegrijpelijke jungle van cijfers en facturen is, maar eerder een helder verhaal dat zelfs voor iedere leek begrijpelijk is. Dat is precies wat Ondernemingscoach en Exact willen bereiken. Samen streven we ernaar om de complexe taal van boekhouding om te zetten in begrijpelijke mensentaal.

Boekhouder 2.0.

Bij Ondernemingscoach draait het niet alleen om het verwerken van cijfers en het inboeken van facturen, zoals bij de traditionele boekhouder het geval is. Hier gaan we een stap verder en nemen we de rol van ondernemingscoach serieus. We denken met de klanten mee over groeimogelijkheden, kostenbesparingen en belastingvoordelen. Samen met Exact werken we aan het optimaliseren van financiële processen.

Exact Online

Exact is geen onbekende in de wereld van online boekhouden. Met hun gebruiksvriendelijk online boekhoudprogramma, dat zowel via de pc als een handige app toegankelijk is, hebben ze een stevige positie verworven in de Benelux. Hierdoor wordt internetboekhouden een fluitje van een cent.

Samenwerking met Exact

Wat Ondernemingscoach betreft, werken we al vanaf het begin samen met Exact, en dit partnerschap is als een match made in heaven. Beide partijen omarmen het digitale tijdperk, wat resulteert in aanzienlijke tijdsbesparingen en een soepele workflow. Klanten kunnen sneller werken omdat alles efficiënt binnenkomt en Ondernemingscoach kan snel reageren en bijsturen waar nodig, waardoor ze hun expertise optimaal kunnen benutten.

Julien van “Schrijnwerkerij De Brabanter” is een tevreden klant van Exact en Ondernemingscoach. Hij maakte de overstap van een eenmanszaak naar een vennootschap, en Ondernemingscoach begeleidde hem in dit proces. Naast het bijstaan in administratieve taken, denkt Ondernemingscoach ook mee na over groeimogelijkheden.

Tijdwinst

Een van de grootste voordelen van Exact is de tijdwinst die het oplevert. Het verwerken van facturen is eenvoudig; een foto nemen en uploaden in de app is voldoende. Dit versnelt niet alleen het proces voor Ondernemingscoach, maar zorgt er ook voor dat klanten hun facturen sneller kunnen opstellen en verzenden. Hierdoor kunnen zowel Ondernemingscoach als de klant zich meer focussen op hun kernactiviteiten.

Wat gebruikt Ondernemingscoach binnen Exact?

Ondernemingscoach maakt gebruik van verschillende functies binnen Exact, waaronder MijnKantoor en de facturatiemodule voor de verkoop. Het feit dat Exact direct klaarstaat om eventuele problemen op te lossen, is een belangrijke reden waarom we blijven samenwerken.

Echter, er is nog beperkte ruimte voor verbetering. Het toevoegen van opmerkingen aan dossiers ontbreekt momenteel, wat lastig kan zijn als meerdere dossierbeheerders aan een dossier werken. Dit is een gebied waarin Exact kan blijven groeien om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Voor Roel, oprichter van Ondernemingscoach en recent ook van een nieuw bedrijf, Groeicoach, zal Exact altijd een trouwe partner blijven. Groeicoach zal zich richten op de groei van ondernemers en hun ondernemingen, en de samenwerking met Ondernemingscoach en Exact zal de sleutel zijn tot succes in dit nieuwe avontuur. Exact blijft de ideale partner om dit te realiseren.

Gerelateerde artikelen