Laat het geld van uw vennootschap werken!

Schrijver

Investeren in vastgoed staat garant voor een stabiel en veilig rendement. Daarenboven kan de vennootschap de registratierechten inbrengen als fiscaal aftrekbare waardevermindering.

  • Investeer het slapend vermogen van de vennootschap
  • Mogelijk vanaf € 10.000
  • Gunstige vorm van pensioensparen
  • Interessante techniek binnen successieplanning

Bereken uw rendement samen met ons

U heeft een vastgoedproject in gedachte? Wij berekenen voor u het rendement, begeleiden de kredietaanvraag en nemen het administratieve werk op ons. Onafhankelijk advies en administratieve begeleiding, daar gaan we voor!

Maak uw slapende rekening wakker

De huidige interesten op spaargelden zijn ongekend laag. Toch verdient het spaargeld van uw vennootschap eveneens rendement. Het slapend geld op de rekening van de vennootschap investeren, ook dat is ondernemen!

Pensioenopbouw via uw vennootschap

Als ondernemer is een investering in vastgoed de perfecte aanvulling op uw wettelijk pensioen. De duurzame huuropbrengsten staan garant voor het behoud van uw levensstandaard.

Successieplanning via uw patrimoniumvennootschap

Een onroerend goed aangekocht via uw vennootschap? Dan behoort dit onroerend goed tot het vennootschapsvermogen, welke wordt vertegenwoordigd door aandelen. Wist u dat de overdracht van aandelen behoort tot de meest gunstige techniek binnen de successieplanning?

Digitaal boekhouden doe je zo!

Ken je de vele voordelen al van een digitale administratie? Nee? Dan werk je misschien nog niet optimaal digitaal.

Ontdek Exact Online
Image

Solliciteer


Afspraak maken