Vastgoed advies op maat

Investeren in vastgoed is als een betrouwbare danspartner die je een vrolijke en stabiele opbrengst belooft. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je vennootschap de registratierechten als een fiscaal knipoogje gebruiken, waardoor ze als aftrekbare waardevermindering fungeren. Ons persoonlijk advies krijg je er bovenop!

Bereken uw rendement, samen met ons!

Wij nemen de administratie van uw project op ons!

  • Berekening van het rendement
  • Begeleiden van de kredietaanvraag
  • Administratieve taken

Schud het spaargeld van uw vennootschap wakker!

Je levenswerk overlaten

De huidige interesten op spaargelden zijn ongekend laag

Toch verdient het spaargeld van uw vennootschap eveneens rendement. Het slapend geld op rekening van de vennootschap investeren, ook dat is immers ondernemen!

Pensioenopbouw via de vennootschap

vastgoed rendement

Als ondernemer is een investering in vastgoed de perfecte aanvulling op uw wettelijke pensioen. De duurzame huuropbrengsten staan garant voor het behoud van uw levensstandaard.

Successieplanning via de patrimoniumvennootschap

Fiscale hervorming

Een onroerend goed aangekocht via uw vennootschap?

Een onroerend goed aangekocht via uw vennootschap? Dan behoort dit onroerend goed tot het vennootschapsvermogen, welke wordt vertegenwoordigd door aandelen. Wist u dat de overdracht van aandelen behoort tot de meest gunstige techniek binnen de successieplanning?

Waarmee maken wij het verschil?

Wij spreken jouw taal

Financiële cijfers voorleggen kan bijna iedereen. Wij willen vooral dat je ze begrijpt. Dat doen we door vakjargon achterwege te laten en jou alles tot in de puntjes uit te leggen.

Minder papier & meer plaats

Sleep al je digitale facturen meteen in ons boekhoudpakket. Classeurs heb je niet meer nodig en ook het papieren archief is verleden tijd. Toch een factuur nodig? Opzoeken is kinderspel.

Één contact voor alles

Dankzij onze digitale approach hebben we tijd voor datgene waaruit wij het meest energie halen: individuele coaching. Vanaf de start kan je rekenen op één en dezelfde vertrouwenspersoon.

Expertise als motor van groei

Als (toekomstig) ondernemer wil je vooruit. Vanuit onze expertise in de bouwsector, maar ook met vrije beroepers en consultants, geven we richting aan elk groeiverhaal.

Een extra stel hersenen

Financiële resultaten an sich zijn vijgen na Pasen. Met een individuele coaching en proactief advies geven we mee richting aan die finale resultaten. Zo slaag jij erin je onderneming gezond te houden.

Een sterke lokale verankering

Vanuit Londerzeel, centraal gelegen binnen een sterk groeiende kmo-regio, laten we geen enkele vraag onbeantwoord. Altijd bereikbaar via telefoon, mail, bij ons op kantoor of bij jou thuis.